pronk-elektra.nl

Pronk-Elektra

Liever direct contact?

Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn bedoeld om consumenten en bedrijven te informeren over de rechten en plichten bij het uitvoeren van installatiewerk en het aanschaffen van elektrotechnische apparaten. De voorwaarden zijn opgesteld door AVIC en ALIB. In deze voorwaarden vindt u belangrijke informatie over onder andere betaling, eigendomsvoorbehoud en de beslechting van geschillen. We raden u aan deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen voordat u een overeenkomst aangaat met een elektrotechnisch bedrijf of een apparaat aanschaft.

AVIC

AVIC biedt algemene voorwaarden voor installatiewerk aan consumenten. Deze voorwaarden regelen zaken als betaling, eigendomsvoorbehoud en de manier waarop geschillen worden opgelost. Het is belangrijk voor consumenten om deze voorwaarden te begrijpen voordat ze akkoord gaan met installatiewerkzaamheden.

ALIB

ALIB biedt ook algemene voorwaarden aan die betrekking hebben op de elektrotechnische detailhandel. In deze voorwaarden zijn onder andere bepalingen opgenomen over betaling, eigendomsvoorbehoud en de manier waarop geschillen worden opgelost. De AVED, die ook door ALIB wordt aangeboden, regelt de overeenkomst tussen de verkoper van een elektrotechnisch apparaat en zijn klant.

Het is belangrijk om op te merken dat deze algemene voorwaarden specifiek zijn voor AVIC en ALIB en hun respectievelijke diensten en producten. Het is daarom belangrijk om de specifieke voorwaarden te lezen die van toepassing zijn op de situatie waarin u zich bevindt. Deze voorwaarden kunnen helpen om eventuele misverstanden of geschillen te voorkomen en om ervoor te zorgen dat beide partijen weten wat ze kunnen verwachten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen?

Onze platformen

Pagina foto