Wanneer u een VVE bent en te maken hebt met een onderhoudsverplichting voor openbare en gezamenlijke ruimtes, kunt u bij ons terecht. Het is mogelijk om met ons een onderhoudscontract moet worden uitgevoerd.

Pronk Elektra controleert, onderhoud en repareert u portiekverlichting, verlichting in de bergruimtes, verlichting in de openbare ruimtes en gevel en galerij verlichting. Wij plaatsen en onderhouden ook intercom en videofoon systemen en toegangscontrole of afsluitingen.

Wij kunnen u ook advies en een passende oplossingen geven voor een energiezuinig gebouw.

Pronk elektra heeft met verschillende VVE’s een onderhoudscontract. Heeft u interesse in een onderhoudscontract of bent u benieuwd of Pronk Elektra voor uw VVE wat kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen wij samen met u al onze mogelijkheden bespreken.

Wanneer u vastgoed heeft en opzoek bent naar een bedrijf die uw vastgoed goed onderhoud, bent u bij Pronk Elektra aan het juiste adres. Wij kunnen u passende onderhoudscontracten bieden. Ook zijn wij beschikbaar ingeval van storing en streven wij ernaar om dit zo snel mogelijk op te lossen. Zo ervaart de huurder de minste last van de storing.

Pronk elektra heeft met verschillende vastgoed beheerders een onderhoudscontract. Heeft u interesse in een onderhoudscontract of bent u benieuwd of Pronk Elektra voor uw vastgoed kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen wij samen met u al onze mogelijkheden bespreken.