Kent u dat gevoel dat er ’s avonds laat aangebeld wordt en u het eigenlijk niet prettig vindt om de deur open te doen? U wilt eerst weten wie er voor de deur staat voordat u besluit de deur open te doen. Een kijkgat is hiervoor geen uitstekende oplossing. Wanneer men niet wilt dat u hen ziet kunnen ze hiervoor weg duiken, waardoor u degene nog steeds niet kunt zien. Een oplossing hiervoor is een intercom of videofoon. Dit vergroot de veiligheid en het gevoel hiervan. En daar kunnen wij voor zorgen!

Bij een intercom is het alleen mogelijk om pratend te communiceren. Kiest u voor een videofoon dan kunt u, mits deze goed geplaatst is, ook zien wie er voor de deur staat. De intercom of videofoon kan overal in de woning geplaatst worden. U heeft ook de mogelijkheid om deze te koppelen aan een smartphone of tablet met een mogelijkheid om de deur op afstand te openen. 

Wij van Pronk Elektra kunnen u beide systemen leveren. Ook kunnen wij bestaande intercomsystemen ombouwen naar videofoon systeem. Wij leveren zowel aan particulieren, woningbouwverenigingen, bedrijven en Vve’s. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een passend advies geven en de beste oplossing voor u bieden.

Heeft u interesse of bent u benieuwd of Pronk Elektra voor uw kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen wij samen met u al onze mogelijkheden bespreken