WhatsApp Image 2021-11-23 at 22.23.48 (1)

Camerabeveiliging

In en rondom uw organisatie wilt u graag zien wie er zich toegang verleent tot uw ruimte en eigen terrein. U wilt dat klanten zich veilig kunnen voelen en dat personeel weet dat er op hun veiligheid gelet wordt, maar ook dat er op hun gelet wordt. Naast dit alles is er bij camera’s sprake van een preventieve werking.

In en rondom uw woning en eigen grond wilt u ook graag kunnen zien wie zich hiertoe toegang verleent. Ook dan kunnen wij een passend advies geven, zodat u zich ook thuis op uw gemak voelt.

Wanneer er een misdrijf gepleegd wordt, vraagt de politie als eerste naar camerabeelden. Dit is met een reden. Beelden kunnen in een hoop gevallen bijdragen aan de oplossing van een misdrijf, mits u de juiste systemen heeft.

Pronk-Elektra levert camerasystemen die een beeld van de gehele ruimte kunnen geven. Deze camera’s worden gebruikt om u een overzicht te geven van de ruimte en wij kunnen ook camera’s leveren die kunnen inzoomen op gezichten en alles wat de ruimte betreed. Deze camera’s worden gebruikt voor het herkennen van mensen of goederen. Deze camera’s kunnen meldingen geven wanneer er personen of goederen die niet welkom zijn op u terrein deze betreden. Ook kunnen wij camera’s leveren met kenteken herkenning.

Wij sluiten de camera’s aan op een harddiskrecorder. Deze recorders hebben de optie om via een app op uw smartphone, tablet of laptop bekeken te kunnen worden. Dit kan waar dan ook in de wereld. Hiernaast zijn onze camera’s vandalismebestendig.

Bij het installeren van deze systemen heeft iedereen te maken met de wet op de privacy. Wij zijn hier goed van op de hoogte en kunnen ook hier passend advies in geven. Neem gerust contact met ons op. Dan kunnen wij samen met u al onze mogelijkheden bespreken en verdere vragen beantwoorden.

Waarom kiezen voor Pronk-Elektra?

Toegangscontrolesysteem 

Staat bij uw organisatie de gehele dag de deur open of wilt u alleen dat bevoegde personen binnen kunnen komen? Dan kunt u deze personen natuurlijk een sleutel geven, maar u kunt ook denken aan een toegangscontrolesysteem. 

Dit systeem kan geplaatst worden bij iedere deur die u zich kunt bedenken en kan zo iedere ruimte afsluiten die voor u belangrijk is. Zo heeft u meteen zicht op wie er op welk moment binnen is gekomen. Iedereen heeft namelijk zijn/haar eigen code, TAG of iso-kaart. Deze staat gekoppeld aan de persoonsgegevens van de desbetreffende persoon. 

U kunt zo ook instellen wanneer een persoon een ruimte mag betreden. Ook bepaal je zo of deze persoon dit de hele dag door mag doen of alleen tussen bepaalde tijden de ruimte mag betreden.

Dit systeem wordt ook veel gebruikt bij buurt- en fietsenstallingen. Dit is veel gemakkelijker dan een sleutel. Wanneer u bijvoorbeeld het contract opzegt met de huurder, kunt u gemakkelijk zijn toegang tot de ruimte opzeggen. Zo weet u zeker dat de oude huurder geen gebruik meer kan maken van de ruimte en hoeft u het slot niet te vervangen.

Heeft u interesse in een camerasysteem of toegangscontrolesysteem? Of bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen wij samen met u al onze mogelijkheden bespreken.

bernard-hermant-Hd0m_5-OyCw-unsplash

Contact opnemen?