pronk-elektra.nl

Pronk-Elektra

Liever direct contact?

Advies & Service Particulieren

Bij Pronk Elektra begrijpen we dat u behoefte heeft aan specifiek advies. Gelukkig zijn wij experts in elektrische installaties en bieden wij diensten aan particulieren. U wilt uw huis misschien verbouwen of renoveren, maar weet niet precies hoe u uw elektrische installaties het beste kunt aanpakken. Of u wilt misschien uw verlichting moderniseren, maar u weet niet welke mogelijkheden er allemaal zijn. Bij Pronk Elektra hebben we de kennis en ervaring om u hierbij te helpen.

Onze diensten omvatten onder meer het installeren van verlichting, het vervangen van stopcontacten, het aanleggen van extra groepen in uw meterkast en het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s. We bespreken uw wensen en maken samen met u een plan op maat. Op die manier weet u precies wat er mogelijk is en hoeveel het gaat kosten.

Veiligheid staat voorop bij ons. Daarom werken we alleen met hoogwaardige materialen en installaties die voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen. We garanderen dat uw elektrische installaties veilig en betrouwbaar zijn en jarenlang meegaan.

Neem gerust contact met ons op, geef aan wat uw vraag- of probleemstukken zijn en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Onze experts staan graag u klaar en helpen u graag verder.

Contact opnemen?

Onze platformen

Pagina foto