Wanneer er in uw huis, tuin, schuur of garage iets ontbreekt of mist aan elektra, bent u bij ons aan het juiste adres voor een passend advies en uitvoering van deze werkzaamheden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanleggen van tuinverlichting of aan het bijmaken van een nieuwe groep voor het tuinhuisje. Ook kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanpassen van de groepenkast, omdat u een nieuwe keuken krijgt, waardoor de oude meterkast niet meer voldoet. Maar ook het vernieuwen van de mechanische ventilatie in uw woning valt hieronder. Zo zijn er tal van mogelijke werkzaamheden. U hoeft het maar te bedenken en Pronk Elektra kan deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

WhatsApp Image 2021-11-23 at 22.23.48 (1)

Nieuwbouw

Heeft u plannen om een nieuwbouw pand aan te schaffen of neer te zetten. Een pand waar uw bedrijf wordt gevestigd of waar u zelf gaat wonen. Hopelijk is alles dan al uitgetekend door een architect en weet u precies waar het logo komt en welke kleuren er op de muren komen. Maar heeft u ook nagedacht over waar de stopcontacten komen en hoeveel u er nodig heeft? Hoeveel groepen u in de meterkast nodig heeft? Hoeveel data aansluitingen u nodig heeft en waar u deze nodig heeft? Of waar de laadpaal komt voor een elektrische auto? Heeft u over een van deze dingen niet nagedacht en wilt u hier graag advies in? Dan bent u bij Pronk Elektra aan het juiste adres. Wij kunnen u hier een passend advies in geven.

Wij kunnen u ook adviseren in een lichtplan voor uw pand of woning. Waar gaat u wat schakelen en wilt u dit dimmen of niet?

Waarom kiezen voor Pronk-Elektra?

Renovatie

Wilt u in een bestaand pand iets aanpassen aan de nieuwe normen of wilt u gaan uitbreiden, omdat u bijvoorbeeld extra personeel heeft aangenomen? Of omdat u een extra kantoor nodig hebt? Of wilt u uw eigen woning laten renoveren, omdat de oude keuken aan vervanging toe is, waardoor er wat moet worden aangepast? In deze gevallen spreken we ervan dat u uw woning of pand gaat renoveren. Wij kunnen u het complete renovatiepakket bieden. Van het renoveren van de gehele installatie in de woning tot kleine renovatieprojecten, zoals badkamers en keukens kunnen wij hulp bieden.

Bij een renovatie komt een hoop kijken. Pronk Elektra kan u hier goed in begeleiden. Wij zullen samen met u kijken naar uw wensen en naar wat voor uw wensen de beste oplossing is. 

Hebben wij u interesse gewekt of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden bespreken en u een passend advies geven.

bernard-hermant-Hd0m_5-OyCw-unsplash

Contact opnemen?